Vegan supplementen van Fair Leaf: puur en 100% natuurlijk

Vegan supplementen

Vegan supplementen van Fair Leaf, ken jij ze al? Over het algemeen bevat een uitgebalanceerd vegan dieet alle essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt. Toch zijn er enkele voedingsstoffen die wat extra aandacht verdienen. In sommige gevallen kan het namelijk lastig zijn om hiervan voldoende binnen te krijgen via een puur veganistisch dieet. Belangrijke voedingsstoffen waar veganisten op moeten letten zijn bijvoorbeeld vitamine B12, vitamine D, omega 3-vetzuren, ijzer, calcium en zink.

100% natuurlijke en vegan supplementen

Gebruik jij al vegan supplementen? Of overweeg je om deze te gaan gebruiken? We willen je graag kennis laten maken met de supplementen van Fair Leaf. Zij gebruiken alleen de best opneembare vegan vitamines en mineralen van puur natuurlijke ingrediënten. We spraken met de nieuwe eigenaar Brian Winkel. Een enthousiast gesprek over veganisme, sporten, duurzaamheid en gezonde keuzes maken voor een betere wereld.

Nieuwe eigenaar Fair Leaf

“Per 1 augustus 2023 heb ik Fair Leaf overgenomen. De vorige eigenaar had niet meer voldoende tijd om de webshop te runnen. Hij wilde niet dat Fair Leaf zou worden opgeslokt door grote bedrijven. Toen ik hem belde of de webshop nog te koop stond, ging het ineens allemaal erg snel. We hadden direct een klik en delen dezelfde visie.”

“Ik was zelf al bekend met Fair Leaf en de voordelen van veganistische supplementen. Ik heb altijd wel een sportief leven gehad: ik speelde vroeger honkbal en beoefen momenteel mixed martial arts. Daarnaast probeer ik een zo gezond mogelijke levensstijl te hanteren en streef ik ernaar zoveel mogelijk veganistisch te eten. Zo ben ik in aanraking gekomen met de vegan supplementen van Fair Leaf. Ik was direct fan van de puurheid en kwaliteit van de producten.”

Waarom zijn supplementen niet altijd vegan?

“Bij veel supplementen wordt het omhulsel gemaakt van gelatine. Gelatine wordt gemaakt van de huiden en botten van runderen en varkens. Een omega 3 supplement wordt gemaakt van vissen. Dat is duidelijk. Maar wat veel mensen niet weten is dat vitamine D meestal gemaakt wordt uit het wolvet (lanoline) van schapen. Ook kunnen supplementen soms lactose bevatten.”

Niet alle supplementen zijn dus automatisch geschikt voor veganisten. Bij Fair Leaf kun je zorgeloos shoppen. De vegan omega 3 is gemaakt van algenolie en de vegan vitamine D3 is afkomstig van korstmos. De producten van Fair Leaf hebben bovendien het Vegan Friendly Label van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Plannen voor de toekomst

Per 1 augustus heeft Fair Leaf niet alleen een nieuwe eigenaar, maar ook een nieuwe slogan: ‘Beyond Fair’. De letterlijke vertaling is ‘meer dan eerlijk’. Brian: “We willen laten zien dat we als bedrijf echt een stapje extra zetten. Voor mens, dier en milieu. Dit komt niet alleen terug in de productie, maar door de gehele keten heen. We willen in het hele proces zo goed mogelijk bezig zijn. Ook gaan we het aantal vegan supplementen in de webshop uitbreiden. Er komen een paar mooie samenwerkingen aan én we zijn druk bezig om de gehele klantreis te optimaliseren.”

Ben je op zoek naar 100% natuurlijke en vegan supplementen? Of wil je gewoon bewust en gezond leven? Wij zijn heel erg enthousiast over de producten van Fair Leaf. Wil jij het ook eens proberen? Neem een kijkje in de webshop van Fair Leaf!

Vegan supplementen
vegan supplementen

Fair Leaf

Bij Fair Leaf shop je 100% natuurlijke en vegan supplementen. Ze gebruiken alleen de best opneembare vegan vitamines en mineralen van puur natuurlijke ingrediënten.

Website Fair Leaf
Viegun logo 250px

Viegun nieuws ontvangen?

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. *

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Misschien wil je dit ook lezen?

Delen?

LinkedIn
Facebook
Picture of Viegun
Viegun… wattes? is een informatieve website voor en door veganisten. Wij willen je graag helpen bij jouw zoektocht naar een (meer) plantaardig leven. Dit doen we niet alleen door het delen van verhalen van andere veganisten. We publiceren regelmatig informatieve blogs over een veganistische leefstijl. Ben je veganist en wil je jouw verhaal met ons delen? Lever je producten die passen bij onze missie? Of heb je een vegan restaurant? Laat het ons weten! We geven graag aandacht aan vegan initiatieven.