Viegun logo 250px

Vegan producten

Er komen steeds meer vegan producten op de markt. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Wel is het vaak nog een zoektocht. Want waar vind je al die leuke veganistische producten? En waar kun je deze vegan producten bestellen? We willen je hier graag bij helpen. Op onze website plaatsen we de mooiste én de beste producten die je als veganist kunt gebruiken. Want je wilt natuurlijk zeker weten dat de artikelen die je gebruikt écht geen dierlijke stoffen bevatten.

Wij hebben het huiswerk al voor je gedaan. Op onze website vind je alleen producten die gecertificeerd zijn. Denk hierbij aan het Vegan Friendly Label van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV), het PETA-Approved Vegan keurmerk en het V-Label EU. Dus ben je op zoek naar bijvoorbeeld vegan kleding, vegan verzorgingsproducten of producten van vegan leer? De leukste vegan merken vind je eenvoudig op onze website.

Vegan kleding producten

Wanneer je eenmaal hebt gekozen voor een volledig plantaardig dieet, dan ga je al snel op zoek naar alternatieve producten. Vegan kleding is dan vaak de volgende stap. Je wilt als veganist natuurlijk geen kleding meer dragen die is gemaakt van bijvoorbeeld bont, wol of dierlijk leer. Maar het gaat verder dan deze materialen. Ook de lijm en inkt kunnen dierlijke stoffen bevatten.

Wil je zeker weten dat de kleding die je koopt ook écht vegan is, let dan op de certificaten en labels van het kledingmerk. Zoek je een leuke vegan kleding webshop? Wij hebben er vijf voor je geselecteerd. Je shopt hier de leukste vegan en duurzame kleding. Ook vind je hier andere artikelen, zoals vegan tassen, vegan sneakers en zonnebrillen.

Vegan verzorgingsproducten

Wat veel mensen niet weten, is dat ook in verzorgingsproducten vaak dierlijke ingrediënten zitten. Enkele voorbeelden zijn, collageen, keratine en elastine. Het zijn stoffen die uit bijvoorbeeld vissen worden gehaald. Of uit de botten van dieren. Dit wil je echt niet op je huid smeren als veganist! Gelukkig kun je ook vegan producten voor je lichaam kopen, zoals vegan haarverzorging en veganistische huidverzorging. Kijk eens op onze website voor de beste vegan gezichtsverzorging.

Producten van vegan leer

Het dragen van dierlijk leer is natuurlijk echt not done als veganist. Gelukkig komen er steeds meer alternatieven voor dierlijk leer. Wist je bijvoorbeeld dat er leer wordt gemaakt van fruit? Zo heb je ananasleer en appelleer. Maar er bestaat ook kurkleer en cactusleer. Er zijn genoeg artikelen van vegan leer te krijgen, zoals vegan schoenen en tassen. Het is dus echt niet meer nodig om producten te kopen van dierlijk leer.

Vegan producten bestellen

Ben je op zoek naar veganistische producten? Wil je zeker weten dat de artikelen die je koopt ook écht vegan zijn? De beste veganistische producten vind je op onze website. De vegan producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Hierdoor vind je snel het product dat je nodig hebt!

Viegun logo 250px

Viegun nieuws ontvangen?

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. *

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.