Vegan blog

Leuk dat je een kijkje neemt op onze vegan blog! Dit betekent dat je interesse hebt in een vegan lifestyle. En daar kunnen wij je alles over vertellen. Op onze website vind je tips voor de leukste vegan producten én inspiratie voor de lekkerste vegan recepten.

Wij publiceren regelmatig interviews met veganisten. Want hoe fijn is het om herkenbare verhalen te lezen van andere veganisten. Zeker als je in jouw omgeving weinig andere veganisten kent. Op onze vegan blog vind je tevens informatieve artikelen. We willen je namelijk graag helpen om op een gezonde manier veganistisch te eten. Dus… laat je inspireren!

Vegan blogger

Als vegan blogger bespreken we zoveel mogelijk onderwerpen over veganisme. We bloggen niet alleen over plantaardige voeding en vegan recepten, maar ook over vegan producten. Denk hierbij aan vegan kleding en vegan verzorgingsproducten, zoals vegan gezichtsverzorging. Ook hebben we een interview gepubliceerd over vegan hondenvoer en kattenvoer. We proberen de producten altijd zelf te testen, zodat we weten waar we over schrijven.

Bovendien vinden we het belangrijk dat de producten écht vegan zijn. Daarom vind je op onze vegan blog alleen producten met een vegan label, zoals bijvoorbeeld het Vegan Friendly Label van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Dan weet je zeker dat de producten echt geen dierlijke stoffen bevatten.  

Vegan food blog

We willen je graag helpen om op een gezonde manier plantaardig te eten. En dat doen we niet alleen. Wij ontvangen regelmatig recepten van veganisten om te delen via onze vegan food blog. Zo helpen we niet alleen elkaar, maar kunnen we samen anderen inspireren met gezonde vegan recepten. Wil jij ook één van je favoriete vegan recepten met ons delen? Just let us know. Dan doen wij de rest.

Viegun logo 250px

Viegun nieuws ontvangen?

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. *

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.